Aguapura
Aiguapura

Osmosi inversa domèstica compacta ultra tingui la seva font a casa

Osmosi inversa domèstica compacta ultra

L'equip de osmosi inversa domèstica compacta ultra és sense cap dubte un dels millors equips de osmosi domèstica que hi ha al mercat. La seva gran disseny ergonòmic i compacte fa d'aquest equip de osmosi inversa un producte exclusiu.
Amb el seu disseny únic i funcionament innovador, incorpora un nombre elevat de prestacions disponibles en un mínim espai.
L'osmosi inversa domèstica ultra és l'equip per als més exigents, fabricat amb components nord-americans. Es distingeix per la seva silenciós funcionament i per integrar les últimes novetats en solucions tècniques, com el seu sistema Aquastop, que evita possibles fuites d'aigua en el seu equip, o la neteja automàtica de la seva membrana d'osmosi Autoflushing.

També comporta una membrana FILMTEC, que garanteix una major capacitat de producció d'aigua de qualitat superior.
La seva doble cabal aconsegueix que el buit del dipòsit es faci en un temps rècord, disposant d'aquesta manera l'aigua necessària sense que hagi d'esperar per a això.

La seva instal·lació és summament senzilla. L'equip porta amb si tots els accessoris que són necessaris per al seu ús i instal · lació, incloent a més un kit d'higienització per a una funcionament òptim de l'equip, així com la seva aixeta Robin, d'acer inoxidable, alta qualitat i disseny actual.

Informació Osmosi inversa domèstica compacta ultra

Províncies de Catalunya on oferim actualment els nostres serveis de tractaments d'aigua:osmosi inversa domèstic Barcelonaosmosi inversa domèstic Tarragonaosmosi inversa domèstic Lleidaosmosi inversa domèstic Girona

Osmosi inversa domèstica pressupost