Aguapura
Aiguapura

Plànol de l'empresa:

Plano de la empresa

Localització:
Haurà de sortir de Madrid per la carretera N-401 (ctra. de Toledo).
Passat Illescas, desviar-se en el Km 40 (Numancia de la Sagra - Yuncos) direcció Yuncos.
Continueu per aquesta carretera (CM4004), passant Yuncos fins al km 4.
Referència:
"Carrer central del polígon, nau nº 23 a mà dreta. Venint per la carretera es veu al Restaurant Marisqueria Daurat".

Empresa de tractaments d'aigua Aguapura. Contacte
Disstribuïdors Aguapura

Empresa Aguapura Qui som

Qui som

Som una empresa dedicada a la fabricació, venda, manteniment i instal·lació de sistemes i equips per al tractament i purificació d'aigües per al consum humà a tots els nivells: residencial, comercial i industrial, disposem d'una extensa gamma de productes i serveis dins el sector del tractament de l'aigua.

El principal objectiu de Aguapura se centra en les exigències específiques de cada client per satisfer les seves necessitats, no només oferint els millors productes sinó també el millor servei.

Gran part de l'èxit dels sistemes de tractament de Aguapura, es deu al seu acurada tasca d'assistència i formació, tant tècnica com comercial de tot el nostre equip de professionals. Aquesta estreta relació amb els nostres clients, ens ha permès el desenvolupament d'equips cada vegada més d'acord amb les seves exigències reals.

Per a qualsevol tipus de dubte, consulta o suggeriment sobre els nostres productes i per aconseguir un servei personalitzat més eficient, pot contactar amb nosaltres i estarem encantats d'assessorar-en l'elecció del millor sistema o producte possible.MAGATZEM CENTRAL

Magatzem Central ubicat a Cedillo del Condado (Toledo). A molt pocs quilòmetres de Yuncos, propera a l'Autovia de Toledo (A-42, antiga N-401), 2 autopistes existents i 2 en construcció.

 
Aguapura central
Empresa Aguapura


OFICINA CENTRAL


DELEGACIONS