Aguapura
Aiguapura

Mini central de tractament 2 en 1 tractament integral per a tota la casa

Mini central de Tractament d'aigua 2 en 1

La mini central de tractament d'aigua és un aparell amb un sistema de filtració de micro contaminants de protecció contra les incrustacions produïdes per la calç, amb un (tractament antisarro per camps elèctrics). Sempre gaudirà d'una aigua de qualitat amb el seu sabor natural, millori la qualitat de l'aigua, el seu benestar i la seva salut.

Característiques destacades:
 • Un aparell 2 en 1: protegeix totes les seves instal·lacions sanitàries, cuina, bany i lavabo.
 • Funciona sense cap mena de productes químics: no elimina el calci ni el magnesi necessaris per a la seva salut, no aboca sal en l'aigua potable (problemes cardíacs), no modifica el sabor de l'aigua, el sabó sobre la pell es treu millor que amb l'aigua tractada per un estovador.
 • De instal·lació fàcil sense soldadures: no necessita de cap espai sobre el sòl, tan sols un cargol de subjecció, fixa fàcilment l'equip.
 • Molt econòmic menys de 40 € / any: de poc consum elèctric (3,6 kWh / mes), no necessita comprar sals o polifosfats, cap rebuig d'aigua per a la neteja, sense cap cost important de manteniment.
 • Ecològic: cap sals són alliberades al medi ambient, cap consum d'aigua de regeneració.
 • Fàcil manteniment: canvi d'una vegada per any del cartutx filtrant (capacitat 90m3), sense cap manteniment en el sistema anticalç, sense regulacions complicades.
 • Garantia 3 anys

Informació del sistema

Parts de la mini central

 1. Mànega flexible d'unió per a sortida o entrada de l'aigua
 2. Cap del filtre (atenció, en el sentit d'entrada de l'aigua)
 3. Purga d'aire
 4. Vàlvula antiretorn (seguretat anti-pol·lució)
 5. Cartutx anti micro contaminants
 6. Junta de tancament
 7. Tancament del filtre
 8. Got del filtre
 9. Purga d'aigua
 10. Allotjament clau de tall
 11. Tauler de control
 12. Interruptor posada en servei i allotjament del portafusible
 13. Cambra tractament antisarro
 14. Ràcord per a la sortida o entrada de l'aigua.
 15. Cable d'alimentació

Tecnologia ecològica 2 en 1

Sistema antisarro (anticalç) de doble efecte
1. Evita el dipòsit de calç en les canalitzacions (sarro).
El principi consisteix a accelerar dins de la cambra del tractament la formació de micro-cristalls de carbonat de calci (CaCO3) en actuar sobre els ions de Ca + + i HCO3-abans de la seva entrada a la instal·lació sanitària. Si no s'efectua el tractament tindrien la tendència a agregar entre ells i enganxar-se (a les parets internes de les canalitzacions formant així el sarro[calci i magnesi] adherit a les parets, electrodomèstics, escalfadors ...) Els impulsos elèctrics del sistema anti sarro impedeixen aquest fenomen i afavoreixen aquesta associació en suspensió dins l'aigua. Els micro-cristalls (CaCO3), així formats elèctricament neutres i no incrustant, s'evacuen així per l'aixeta. L'aigua manté la seva riquesa d'origen en calci i magnesi que és perfectament potable.

2. desincrustació progressiva
Sota l'efecte progressiu del sistema antisarro els ions Ca + + i HCO3-són transformats en micro-cristalls (CaCO3) i no formen més sarro. La incrustació s'atura. En un temps sobre l'efecte tèrmic i hidràulics els dipòsits de sarro (Cal) existents es fissuren i s'eliminen amb la circulació de l'aigua.
Filtració anti microcontaminants
Filtra els sediments, llots, sorres, algues, partícules d'òxids metàl · lics en suspensió que poden pintar l'aigua. El cartutx filtrant reté els micro contaminants d'una grandària superior a 25 μ.


Tractament d'aigua

Províncies de Catalunya on oferim actualment els nostres serveis de tractaments d'aigua:Tractament d'aigua BarcelonaTractament d'aigua TarragonaTractament d'aigua LleidaTractament d'aigua Girona

central de tractament d'aigua 2 en 1