Aguapura
Aiguapura

Notícies de l'aigua Aiguapura Fadecen

Notícia de premsa

Artículo

Descalcificador de sal


Data: 22/07/2013, Font: Aiguapura Fadecen

Descalcificador de sal

Un descalcificador de sal és un equip de tractament d'aigua que s'empra per eliminar els cations Ca + + (calci) i Mg + + (magnesi), que són els components i els causants de la duresa d'una aigua. El seu principi de funcionament es basa en l'ús de resines d'intercanvi iònic de tipus catiòniques fortes en cicle sòdic, les quals són capaços de retenir la duresa alliberant sodi, el qual queda incorporat a l'aigua tractada. Aquest sodi és aportat a les resines en els processos de regeneració per mitjà d'una solució de clorur sòdic.

La seva ocupació és utilitzat generalment tant a nivell domèstic com industrial per prevenir els problemes derivats de l'existència de duresa, que bàsicament és la causant de la presència d'incrustacions i sedimentacions comunament denominades "cal".

descalcificador de sal per intercanvi iònicL'aigua descalcificada que produeix el descalcificador de sal per intercanvi iònic de la gamma FreestoneSAL, és una aigua totalment lliure de calç, la qual cosa impedeix que es formin incrustacions a les nostres instal·lacions. 

És una aigua ideal per emprar-la en l'ús domèstic, processos de producció i usos tecnològics. A més prevé contra les incrustacions de calç en les instal · lacions d'aigua freda, de producció i de distribució d'aigua calenta sanitària, escalfadors, calderes mixtes de calefacció, rentavaixelles, rentadores, etc.

Una aigua ideal per utilitzar-la en la higiene personal i per a diversos usos. Amb l'aigua descalcificada podrà beneficiar-se de consumir molt menys detergents i reduir el consum d'energia.

Quan l'aigua descalcificada és destinada per al consum humà (beure, cuinar ...), nosaltres sempre aconsellem complementar amb un equip d'osmosi inversa.


Notícies de l'aigua »

Províncies de Catalunya on oferim els nostres serveis de tractaments d'aigua:Descalcificador Barcelona, filtre d'aigua BarcelonaDescalcificador Tarragona, filtre d'aigua TarragonaDescalcificador Lleida, filtre d'aigua LleidaDescalcificador Girona, filtre d'aigua Girona