Aguapura
Aiguapura

Notícies de l'aigua Aiguapura Fadecen

Totes les notícies


notícies

Descalcificador de sal


Data: 22/07/2013, Font: Aiguapura Fadecen


Article en el qual descrivim com funciona un descalcificador de sal per intercanvi iònic i els avantatges d'utilitzar una aigua descalcificada.
notícies

El problema: la calç i la corrosió


Data: 05/07/2013, Font: Aiguapura Fadecen


Els dipòsits de calç en els sistemes de canonades d'aigua plantegen un desafiament tècnic important per als sistemes de subministrament d'aigua i calefacció a les llars i la indústria.
notícies

Dos pobles de l'Alt Empordà a Girona manen prohibir el consum de l'aigua per portar un alt contingut en nitrats.


Data: 15/06/2013, Font: (El País)


Llampaies i Orriols municipis de l'Alt Empordà, estan consumint aigua embotellada o tractada amb equips d'osmosi inversa per beure i cuinar, a causa de l'alta concentració de nitrats en les seves aigües.
notícies

Avantatges i desavantatges d'un descalcificador d'aigua


Data: 13/02/2013, Font: Aiguapura Fadecen


Els descalcificadors d'aigua més comuns treballen filtrant l'aigua a través de la sal i eliminen la calç present en l'aigua.
notícies

El PSPV ha proposat la subvenció d'equips d'osmosi


Data: 24/01/2013, Font: (Las Provincias)


El partit socialista (PSPV) del municipi d'Algemesí de la província de València ha suggerit la posada en marxa d'una subvenció a fons perdut per a la compra d'equips d'osmosi inversa per a les llars de la localitat.  Notícies següents »

Províncies de Catalunya on oferim els nostres serveis de tractaments d'aigua:Descalcificador Barcelona, filtre d'aigua BarcelonaDescalcificador Tarragona, filtre d'aigua TarragonaDescalcificador Lleida, filtre d'aigua LleidaDescalcificador Girona, filtre d'aigua Girona