Aguapura
Aiguapura

Notícies de l'aigua Aiguapura Fadecen

Notícia de premsa

Artículo

Avantatges i desavantatges d'un descalcificador d'aigua


Data: 13/02/2013, Font: Aiguapura Fadecen

Els descalcificadors d'aigua més comuns treballen filtrant l'aigua a través de la sal i eliminen la calç present en l'aigua. Els resultats de la utilització d'un descalcificador d'aigua són molt notables, molta gent prefereix l'aigua tova perquè causa menys acumulació de minerals en les canonades i en electrodomèstics. El sodi s'utilitza més sovint per filtrar minerals en un descalcificador d'aigua, però hi ha altres opcions per a aquells que no vulguen utilitzar sal. Hi ha avantatges i desavantatges en utilitzar aquest sistema de tractament d'aigua a les nostres llars.

Prevenint l'acumulació de calç a les nostres canonades i desguassos
 
La calç a les canonadesL'aigua passa a través del sòl sota la terra, recollint fragments solubles de minerals quan entra en contacte amb ells. Aquests minerals d'aigua dura, com magnesi i calci, poden formar l'acumulació dins dels seus canonades i desguassos. Aquesta acumulació pot formar embussos en l'escalfador d'aigua i evitar que funcioni correctament, el que produirà un augment en el consum d'electricitat, a part de reduir la vida de l'escalfador. Amb l'ús d'aquests descalcificadors podrà ajudar a perllongar la vida útil del seu escalfador d'aigua, evitar l'acumulació de calç i estalviar diners, en factures d'electricitat i costoses reparacions.

Les partícules de sabó
 
Un descalcificador d'aigua reduirà els efectes negatius de l'ús de sabó amb aigua dura. Quan rentem a la nostra llar, l'aigua dura pot atrapar partícules de sabó i brutícia en la roba, fent que el teixit es trobi molt més aspre. El sabó no es dissol totalment en l'aigua dura i pot deixar residus en tot que renta, des dels plats del nostre rentavaixelles, fins i tot quan rentem els nostres vehicles. Un descalcificador d'aigua elimina el calci i magnesi, que són els minerals causants que el sabó perdi la seva efectivitat.

La corrosió
 
la calç a l'escalfador d'aiguaUn dels inconvenients de tenir un descalcificador d'aigua és que la sal que s'utilitza pot ser corrosiva. Un descalcificador d'aigua afegeix sodi a l'aigua com a part del procés d'eliminació mineral. La roba que estigui en contacte molt de temps amb l'aigua que conté sodi es deteriorarà, com l'escalfador d'aigua també es pot corroir causa de l'exposició perllongada de sodi. És una bona idea no tenir acumulació en les canonades, però com contraposició pot tenir la possibilitat de corrosió.

Gust i tacte
 
Algunes persones que tenen i utilitzen els descalcificadors d'aigua noten una sensació viscosa en l'aigua, com si el sabó mai rentés totalment la pell, i això pot provocar irritació. A més, l'aigua descalcificada té un sabor lleugerament salat i pot produir problemes de salut per a les persones que estan en una dieta restringida en sodi. Una alternativa al sodi són els descalcificadors d'aigua Freestone (Inhibidors), els quals tracten tant els problemes de la calç com els de la corrosió, no utilitzen productes químics ni magnetisme, no modifiquen les propietats minerals necessàries per a la nostra salut ia més sense cap tipus de manteniment.


Notícies de l'aigua »

Províncies de Catalunya on oferim els nostres serveis de tractaments d'aigua:Descalcificador Barcelona, filtre d'aigua BarcelonaDescalcificador Tarragona, filtre d'aigua TarragonaDescalcificador Lleida, filtre d'aigua LleidaDescalcificador Girona, filtre d'aigua Girona