Aguapura
Aiguapura

Notícies de l'aigua Aiguapura Fadecen

Notícia de premsa

Artículo

El PSPV ha proposat la subvenció d'equips d'osmosi


Data: 24/01/2013, Font: (Las Provincias)

El partit socialista d'Algemesí situat a la província de València, ha ofert la posada en marxa d'una subvenció a fons perdut per a la compra d'equips d'osmosi inversa per als habitatges.

I és que el rebut de l'aigua ha crescut en un 6,6%, encara que les anàlisis indiquen que no és "apta per al consum humà". Per això, el PSPV ha comentat que per fer front a aquest problema de fer una xarxa 'osmotitzada' per tal que els veïns puguin beure l'aigua provinent de la xarxa d'abastament.

"Els habitants d'Algemesí paguem per l'aigua potable quan de fet no ho és en absolut, a més a totes les llars, en general, ens estem gastant diners per aconseguir aigua potable, quan en realitat es tracta d'un servei que estem pagant" , afirma Marta Trenzano portaveu socialista.

D'altra banda, Vicent Ramón García alcalde de la municipalitat, va rebutjar que aquesta oferta pogués ser duta endavant, en un principi per la despesa que comportaria per a les arques municipals i també, ja que sempre seria injust per les persones que actualment tenen aquesta instal·lació d'osmosi a casa. Va dir a més que encara que l'aigua consumida a la ciutat té molta calç, si és potable. «L'índex de nitrats que conté l'aigua està molt per sota del que indica Salut Pública»


Notícies de l'aigua »

Províncies de Catalunya on oferim els nostres serveis de tractaments d'aigua:Descalcificador Barcelona, filtre d'aigua BarcelonaDescalcificador Tarragona, filtre d'aigua TarragonaDescalcificador Lleida, filtre d'aigua LleidaDescalcificador Girona, filtre d'aigua Girona