Aguapura
Aiguapura

Notícies de l'aigua Aiguapura Fadecen

Notícia de premsa

Artículo

5 mètodes per estalviar en el seu habitatge


Data: 11/01/2012, Font: (Facilisimo.com)

Encara que ens sembli que tenim un habitatge saludable, segur que hi ha parts que podem millorar per aconseguir estalviar en les factures i aconseguir la màxima eficiència energètica. En aquest article us deixem cinc mètodes que hem de revisar per estar ben segurs de no desaprofitar res d'energia.

1. Electrodomèstics i bombetes:
El més senzill per reconèixer el rendiment energètic d'un aparell elèctric o una bombeta és sens dubte la seva etiqueta energètica. Recordeu que les categories A i l'A + són les més eficients.

2. Piles recarregables:
Estalvien diners i produeixen menys residus, que són molt tòxics per al medi ambient, especialment si es tracta d'un aparell que gasta molt i s'utilitza sovint. Una pila recarregable pot arribar a substituir fins a 1500 sol ús. Si el carregador és solar, millor que millor.

3. Purificadors d'aigua:
Existeixen descalcificadores d'aigua, filtres d'aigua i fins i tot equips més complexos com els d'osmosi inversa. Tots aquests equips tenen com a funció el millorar la qualitat de l'aigua de casa nostra. D'aquesta manera li treuen la calç, el clor, metalls, i bacteris pel que podràs beure aigua més saludable, a més d'estalviar aigua a la bugada en necessitar menys detergent i els electrodomèstics duressin molt més.

4. Calderes de condensació:
Encara que aquestes calderes d'alt rendiment funcionen amb gas com les de tota la vida, consumeixen un 30% menys de consum d'energia gràcies a un sistema que reutilitza la calor produïda en la combustió i les fa més eficients, a més de reduir en un 70% les emissions de gas contaminants.

5. Termòstats:
Si a més el termòstat és programable, molt millor, ja que en poder controlar la temperatura del teu habitatge, no gastaràs més del necessari. Pots programar perquè s'encenguin abans d'arribar o abans d'aixecar del llit. S'estima un estalvi al voltant d'un 13% d'energia i diners. Serveixen tant per a la caldera, calefacció i aire condicionat com per a les aixetes de la dutxa.
Sabia que per només baixar 1 º C la temperatura del seu termòstat, podrà estalviar més energia que si canvia 500 bombetes per noves bombetes de baix consum?
Penseu en el gran benefici d'instal · lar un termòstat programable si encara no el té. Amb una despesa de calefacció i aigua calenta que representa més o menys el 80% del total de l'energia que es consumeix en un habitatge, instal · lar el sistema de regulació de la calefacció adequat marcarà la diferència en l'eficiència de la caldera i sobretot en les factures de la calefacció.


Notícies de l'aigua »

Províncies de Catalunya on oferim els nostres serveis de tractaments d'aigua:Descalcificador Barcelona, filtre d'aigua BarcelonaDescalcificador Tarragona, filtre d'aigua TarragonaDescalcificador Lleida, filtre d'aigua LleidaDescalcificador Girona, filtre d'aigua Girona