Aguapura
Aiguapura

Notícies de l'aigua Aiguapura Fadecen

Notícia de premsa

Artículo

Puxeu destaca Govern ha invertit 1.135.000 obres hidràuliques Catalunya


Data: 24/09/2011, Font: (EFE)

El secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua ha destacat en una conferència a Tortosa, Tarragona que des de 2004 el Govern ha invertit 1.135 milions d'euros en matèria hidràulica a Catalunya.

En aquesta conferència, en què ha repassat l'evolució de la inversió en infraestructures hidràuliques al Delta de l'Ebre, Puxeu ha ressaltat els 337.700.000 d'euros destinats a actuacions de la societat estatal Aigües de les Conques Mediterrànies, informa un comunicat del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí (MARM)
També ha volgut destacar la importància del Pla Integral de Protecció del Delta de l'Ebre, que compta amb un pressupost total de 276.230.000.
Aquest instrument de planificació territorial contempla l'execució d'un Pla de Qualitat de les Aigües del Delta de l'Ebre, la implantació de xarxes d'indicadors ambientals al delta i la restauració hidrològica de la continuïtat del riu.

Així mateix, Puxeu també ha anunciat que el MARM invertirà 203.950.000 en el Pla Integral per l'embassament de Flix, que es repartiran entre l'eliminació de la contaminació química i el Pla de Restitució Territorial.
El secretari d'Estat ha reivindicat també les actuacions del MARM en modernització de regadius, que beneficien a 33.000 hectàrees de cultiu, les obres del canal de la dreta de l'Ebre, que afavoriran a 5.000 regants i 15.000 hectàrees, i l'actuació a la Llosa del Cavall.


Notícies de l'aigua »

Províncies de Catalunya on oferim els nostres serveis de tractaments d'aigua:Descalcificador Barcelona, filtre d'aigua BarcelonaDescalcificador Tarragona, filtre d'aigua TarragonaDescalcificador Lleida, filtre d'aigua LleidaDescalcificador Girona, filtre d'aigua Girona