Aguapura
Aiguapura

Notícies de l'aigua Aiguapura Fadecen

Notícia de premsa

Artículo

Els avantatges de l'ús d'un descalcificador a la llar


Data: 17/01/2013, Font: Aiguapura Fadecen

DescalcificadorLa majoria de les persones són conscients dels beneficis de l'aigua potable neta i pura. Però sabia vostè que l'aigua descalcificada pot proporcionar a vostè i la seva família nombrosos avantatges?.

L'aigua dura en qualsevol subministrament d'aigua és la que conté excés de minerals o metalls, com ara el calci i el magnesi. Encara que el aigua dura generalment és segura d'usar, pot causar una varietat de problemes relacionats amb la neteja i l'ús dels aparells domèstics (calderes, escalfadors d'aigua, calefacció, etc ... Un descalcificador d'aigua s'elimina o dilueix les concentracions de minerals en l'aigua dura i ofereix diversos avantatges als propietaris d'habitatges.

FACILITAR LA NETEJA
La roba i els plats rentats en aigua dura pot acabar amb punts blancs, ratlles i residus de sabó. El descalcificador d'aigua ajuda a netejar aquests residus més a fons, deixant la seva roba i plats, així com el cabell i la pell més brillant i nets. L'aigua descalcificada redueix també la quantitat de sabó o detergent necessari per a la neteja, el que ajuda a reduir les despeses per aquests productes. També pot trobar que les banyeres, dutxes i lavabos romanen nets i són més fàcils de mantenir després d'instal · lar un descalcificador d'aigua.

ESCALFAMENT DE L'AIGUA MÉS RÀPID
Instal·lant un descalcificador d'aigua aconseguirà que els escalfadors d'aigua calenta poden escalfar l'aigua més ràpidament que amb l'aigua dura. Es calcula que els descalcificadors d'aigua poden millorar l'eficiència en un 22 per cent per als escalfadors elèctrics d'aigua, millorant l'eficiència es redueix el consum d'energia, la qual cosa resulta un important estalvi en les seves factures.

Descalcificador tuberíasSISTEMA DE NETEJA DE CANONADES
L'aigua dura deixa dipòsits de calç en canonades i canonades. A mesura que aquests dipòsits s'acumulen amb el temps, causen obstruccions i corrosió que poden escurçar la vida de les canonades de casa. Mitjançant un descalcificador d'aigua podrà minimitzar l'acumulació i reduir els riscos d'obstruccions i corrosió, allargant la vida del sistema de canonades i aparells domèstics, ajudant a operar més eficientment. Per exemple, si vostè té aigua dura, el capçal de la dutxa pot arribar a encallar tant que són pràcticament inútils en menys de 2 anys, segons l'Associació de Qualitat de l'Aigua


Notícies de l'aigua »

Províncies de Catalunya on oferim els nostres serveis de tractaments d'aigua:Descalcificador Barcelona, filtre d'aigua BarcelonaDescalcificador Tarragona, filtre d'aigua TarragonaDescalcificador Lleida, filtre d'aigua LleidaDescalcificador Girona, filtre d'aigua Girona